Bağış Türleri

Genel Bağış

Başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimize dilediğiniz miktarda destek olabilirsiniz.

Düzenli Bağış

Başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimize düzenli olarak dilediğiniz miktarda destek olabilirsiniz.

Destek Bursu

Gelir durumu bakımından dezavantajlı olan öğrencilerimize sağlanan burs olanaklarıdır.

Başarı Bursu

Öğrenim görmek için Mülkiye’yi tercih eden başarılı öğrencilere sağlanan burs olanaklarıdır.

Hibe ve Vasiyet Bağışı

Maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimize destek olmak için mal varlığınızı vasiyet veya hibe yoluyla bağışlayabilirsiniz.

Yardımseverlik Koşuları

Her yıl Türkiye’nin farklı yerlerinde gerçekleştirilen koşu, maraton ve spor etkinliklerinde Mülkiye gönüllü koşucusu olarak yer alıp, çevrenize maddi imkanı yetersiz öğrencilerimize destek olma çağrısında bulunabilirsiniz.

Bağış Yolları

BKM Express ile Çevrimiçi Bağış

Çevrimiçi bağış yapmak için aşağıdaki düğmeye tıklayarak ya da BKM Express mobil uygulaması yüklü telefonunuz ile aşağıdaki QR kodu taratarak, uygulama içinden ödeme yapabilirsiniz. BKM Express

Havale / EFT Bağışı için hesap numaraları

Öğrencilere düzenli veya tek seferlik destek sağlayabilirsiniz.
Banka kanalıyla gönderdiğiniz bağışınızın açıklama bölümüne adınızı ve iletişim bilgilerinizi yazınız.
Destek Bursu
Vakıf Bank Cebeci Şubesi
Babür Tarıkahya Mülkiye Vakfı
IBAN TR93 0001 5001 5800 7278 2520 36
Başarı Bursu
Vakıf Bank Cebeci Şubesi
Babür Tarıkahya Mülkiye Vakfı
IBAN TR19 0001 5001 5800 7317 6437 10

SMS Bağışları

Vodafone hattınızdan “MULKIYE” yazıp “2059” a SMS göndererek, 25 TL bağış yapabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı

Çok yakında: internet ya da mobil bankacılık uygulamaları altındaki “Bağış” menüsünden BT Mülkiye Vakfını seçerek bağışlarınızı yapabilirsiniz.