school
Denetim

auditBT Mülkiye Vakfının yegane amacı Siyasal Bilgiler Fakültesi- Mülkiye öğrencilerine burs vermektir. BT Mülkiye Vakfının şeffaf şekilde yönetilmesi ve hesapların şeffaf şekilde bağışçılarımız ve tüm Mülkiyeliler ile paylaşılması temel ilkelerimizdendir.

BT Mülkiye Vakfının denetimi dünyanın saygın denetim şirketlerinden biri olan MAZARS tarafından yapılmaktadır. Uluslararası Denetim Standartları kapsamında yürütülen denetim sonucunda Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığına sunulan denetim raporu web sayfamızda kamuoyu ile şeffaf olarak paylaşılmaktadır.

Vakfımızın denetimini titiz şekilde yapan Mazars’ın Türkiye CEO’su Dr. İzel LEVİ’ye, Ankara Ofisi Ortaklarından R. Uğur KAYLAN ile A. Şahin SAVCI’ya tüm Mülkiyeliler adına şükranlarımızı sunuyoruz.

2022 denetleme raporunu indir 2022 »